dimarts, 7 de setembre de 2010

Nova tempoorada, nou bloc.

L'estiu s'ha acabat, i, encara que coste, cal tornar a la feina, i, des de L'irreverent, tornem amb les piles ben carregades, i amb molta força i moltes ganes de contar les coses com son.
Per a presentar el bloc, tractarem tres aspectes principalment:
  1. el disseny
  2. els nous utensilis i aplicacións
  3. la nova filosofia del bloc 

Primer punt: El disseny. Es evident... Totalment renovat, i amb moltes novetats. Començem pel principi:
Des de sempre, el gran problema de Blogger es la carència de plantilles per als blocs. Era quasi incomprensible que el servei mes gran del món, en quant a registre de blocs, tinguera tan poques plantilles i tan poc personalitzbles; problema que es va solucionar fa un temps amb la nova ferramenta de Blogger: el dissenyador de plantilles. Una ferramenta molt atractiva visual-ment, i que inclou infinites combinacions per a personalitzar el teu bloc, amés de ser molt fàcil d'utilitzar, així que, vaig decidir utilitzar-la, i, ja veieu... jo crec que ha quedat prou be, un disseny senzill i bonic.
També vaig decidir que era hora de tenir una bona capçalera, i vaig posar la maquinària en marxa, i això es el que va eixir... (us tinc que dir que es més fàcil del que pareix fer-ho... jo ho he fet amb el Gimp)

Pel que fa a nous "utensilis", podeu veure que he afegit nous blocs al blogroll de la blogosfera catarrogina, i, amés, he afegit un nou blogroll, anomenat "blocs interessants", on aniran tots els blocs de fora de Catarroja que, per algun motiu o altre, meresquen ser visitats. Ja veieu que, de moment, es petit, però segur que prompte creix molt. També hem afegit a tots els articles els "botons d'us compartit" una forma ràpida, senzilla i còmoda de compartir qualsevol article d'aquest bloc a una de les xarxes socials representades als cotons. Aquestes son: Google buzz, Facebook, Twiter, Blogger i Gmail. Només teniu que clicar i seguir les instruccions, i en uns pocs segons ho tindreu.
I arriba el torn de l'aplicació estrela de la nova temporada que comença:
EL XAT DE L'IRREVERENT,un lloc on sereu vosaltres, els lectors, els que podreu comentar-nos qualsevol tema que cregueu que te que ser sabut per la gent. també podeu fer suggerències o queixes... la comunitat lectora i jo, estarem sempre donant-li suport. Podeu trobar-lo a la part de dalt del bloc, a la segona pestanya.

En quant a la nova filosofia... Era una cosa que ja em rondava el cap des de fa molt de temps. Fins ara, a aquest bloc simplement comentàvem o fèiem publiques noticies sobre el despreciable estat del nostre poble i la nostra horta, degut a la nefasta política que du a terme l'ajuntament, governat pel PP i encapçalat per "La Sole", una dona que ha arribat a tenir la màxima autoritat del nostre poble de rebot i no podem entendre que es el que fa tot el dia al seu despatx. (no se, jo m'avorriria, i mira que a mi m'agrada tocar-me les pilotes, però tantes hores...)
Però ara, apart d'això (que també ho farem, per que m'encanta), també comentaré altres coses: coses que veig per ahi i em pareixen dignes de ser contades, coses que em passen pel cap... En definitiva, que m'agradaria donar-li al bloc un caire mes intim.

Be, per acabar, només em resta donar-vos les gràcies a vosaltres, benvolguts lectors, ja que sense vosaltres, aquest projecte no seria possible; i desitjar-vos que ho passeu be al bloc.

PD.: prompte, molt prompte començarem amb els posts, per que, per descomptat, tenim moooooooooltes coses a contar!

9 comentaris:

Mònica ha dit...

Si és per llegir-te a tu, tornar a la feina no costa... (: Ànims i a seguir endavant, jo estaré per ací fent-te la punyeta cada volta que tinga ocasió de fer-ho.

nestor ha dit...

Mònica... quant de temps feia que no et pasaves per aci... això de la punyada, com m'ho prenc, a bones o a males? XD

Mònica ha dit...

En realitat estic per ací, el que passa és que tu no em veus... I he dit punyeta, no punyada... A vore si no sóc l'única que no és campiona de lletres "noves", que dius tu ;-) xD

Albert ha dit...

A veure si fas més posts seguidament

Benvingut de nou ;)

David ha dit...

Enhorabona pel nou disseny del teu blog, està molt bé, i per tornar a escriure. De quan en quan costa molt (ho sé per experiència) i no és que no tinguem coses que dir, el problema és que no tenim temps o mai trobem el moment oportú, al menys això és el que a mi me passa.

Ànim i endavant, anima't a continuar escrivint més sovint, te seguirem amb molt d'interès, com sempre.

Per cert, saps que segurament torna a vindre Mònica Oltra a Catarroja? Ve al concurs d'allipebres.

nestor ha dit...

ah si? mira que be, doncs ja tinc un concurs d'allipebres al que anar!
supose que si ve vindrà a parlar amb nosaltres, no?

David ha dit...

M'imagine q estarà encantada de parlar amb nosaltres, però si vols podriem intentar concretar una entrevista, després d dinar, per exemple.

xavi ha dit...

Enhorabona pel nom i pel disseny. Estan molt bé! Ens veiem dissabte!

svaman ha dit...

Nèstor! Ja he tornat al món "internetil" i he descobert el teu blog. Ja tens un lector més!