dissabte, 10 d’abril del 2010

Radicals antisistema


Aquesta setmana, coincidint amb l'alçament del secret de sumari del cas gurtel (que casualitat), s'han succeit una serie d'episòdis LAMENTABLES per part de les policies nacional i local (de València) QUE ENS FAN RECORDAR ( be, a mi no, que no ho he viscut) ELS TEMPS EN QUE ESPANYA ERA GOVERNADA ( si es que esx pot dir aixi) PER UN DICTADOR.
Pareix mentida que estigam al S. XXI. Policies pegant a gent sentada al sòl (entre les quals hi havien menors i jubilats), que simplement estaven impedint, de forma pacífica, el pas d'excavadores qe van a enderrocar un troset d'història del País Valencià, pel simple capritx d'uns quants polítics de dur a terme un projecte INUTIL (de que em sonarà això?). I damunt, per si fora poc tot aço, els cossos de "seguretat" de l'estat, al seu informe, conclouen que eren un grup de radicals, antisitema i activistes d'extrema esquerra, i que van ser aquestos els que van començar a atacar. Be, doncs la foto de dalt es un exemple de aquesta gent. Davall d'eixa apariència de dona major, s'amaguen dos dones que tiren pedres i peguen patades als antidisturbis. Si les veuen pel carrer, avisen a la policia, i vagen amb compte, que poden anar armades.

DEFINITIVAMENT, LA DEMOCRÀCIA HA MORT.



P.D:
Hem estrenat una pàgina al facebook. Si cliqueu aci, podeu fer-se admiradors/es de "L'opinió d'un xiquet", i podreu comentar notícies, suggerir-nos d'altres de les que us agradaria que escriguerem, penjar fotos... en fi, podreu participar activament al bloc.

1 comentari:

David ha dit...

És una vergonya l'actuació de la polícia Nacional, agredint als veïns que intentaven defensar el barri d'una manera absolutament pacífica.
Es dedicaren a defensar als delinqüents que anaven a cometre un acte il·legal, en compte d'actuar contra les excavadores, actuaren contra els que intentaven defensar la legalitat. Una vergonya.