diumenge, 18 d’abril del 2010

"Estan locos, estos peperos!"






Aquesta frase la podria haver dit el nostre amic Obèlix si visquera als nostres dies, i ara vaig a explicar-vos per que:

Ahir vaig anar a la concentració per la transparència i la pluralitat de CampsNal 9, (que, "casualment" es feia al mateix lloc i a la mateixa hora que la fira de la salut), i va estar prou be. Va anar molta gent, i molts col·lectius també hi van fer acte de presència, i tot anava prou bé, fins a que vam veure aço:

Lògicament, tots els presents ens vam quedar de pedra. Jo ho interprete com un intent desesperat de recobrar la confiança de la gent, ja que si no no es pot explicar eixa incoherència.

si voleu veure la notícia a l'informatiu, aci la teniu. (sols cal objectar una cosa: no erem 500 persones, ni de prop.)

PD: recordeu, que tenim una pàgina en facebook. si cliqueu aci podeu fer-vos admiradors.

3 comentaris:

David ha dit...

Canal Nou és un dels principals mitjans de propaganda del PP, pagat amb els diners dels impostos de tots els ciutadans. Manipulen la informació, i diuen mentides sense parar, com eixa que tu esmentes de que a la manifestació tan sols acudiren unes 500 persones.

No tenen vergonya els polítics del PP, són uns manipuladors i uns corruptes i cínics.

nestor ha dit...

Efectivament, david, tens tota la raó. es molt trist, i es encara més trist que hi ha gent que es creu totes les mentides que li conten, perqué la gent jove ho sabem i no ens enganyen, pero la gent major...

David ha dit...

Home, de tot n'hi ha. També n'hi han persones grans que no són tan bobes com per a creure's les mentides de Canal Bou. I estic segur de que no tots els jovens pensen com nosaltres i també n'hi hauràn molts que es creuràn una gran part de tot allò que diu la Televisió Pública Valenciana, no creus?