dimecres, 21 d’abril de 2010

ens fem majors!Estic molt content de poder comunicar-vos, benvolguts lectors, que el passat dimarts 20 d'abril, cap a les 23:00h, vam arribar a la res menyspreable xifra de 1.000 visitants.
Aquesta dada ens plena d'alegria i esperança a l'equip de redacció, esperança per un projecte que vam començar fa res, i que ha tingut molta més repercussió de la que ens esperavem. Quan vam crear el bloc, ho vam fer per a que el seguira un tipus de gent molt concreta, i de Catarroja, però ens hem adonat de que ens segueix tot tipus de gent, i fins i tot hem rebut visites de Barcelona. Açò no es, per a res, mal, sinó que ens alegra molt, i ens aporta les forçes necessaries per a seguir avant, i continuar parlant sense por d'un tema que, tradicinalment, es tabú per a la gent de la nostra edat, i del que hem demostrat, que sabem com el que més.
També hem pogut demostrar, una vegada més, l'eficàcia de les xarxes socials, ja que, des de que hem obert la nostra pàgina a Facebook, hem augmentat considerablement les visites (el dia abans d'obrir l'esmentada pàgina teniem 730 visites), arribant algun dia fins i tot als 35 visitants connectats al mateix temps.Amb motiu de tot açò, anem a "replantejar" el bloc. Anem a tornar a fer obres al bloc, per a canviar la imàtge que donem. Hem decidit també, seguint el consell d'un bon amic, canviar el nom del bloc, per que ja no som uns xiquets.I amés volem que vosaltres, lectors i lectores, participeu en aquetsa remodelaciò, ja que sou vosaltres els que realment disfruteu d'aquesta web, i, sense vosaltres no podriem seguir.
Que com podeu fer-ho? Doncs molt fàcil, utilitzant el nostre formulari de contacte aneu a suggerir-nos alguns noms que a vosaltres us agradarien per al bloc. També podeu utilitzar els comentaris per a fer-ho. Nosaltres eligirem els dos millors noms, i farem una votaciò per a que vosaltres elegiu el millor, i eixe serà el futur nom del bloc.

moltissimes gràcies a tots i totes.

4 comentaris:

David ha dit...

Enhorabona Néstor!

1000 visites, no està malament...

La proposta del nom me la pensaré una miqueta, crec que eixe amic teu té raó, ja no eres un xiquet, has d'anar fent-te a la idea (encara que alguns no deixem mai de ser xiquets en certa manera)

Jesús Monzó ha dit...

Endanvant Néstor!!

La teua feina és molt important per a Catarroja i per a tot el País Valencià...

Xavi ha dit...

Enhorabona!

nestor ha dit...

(se m'oblidava dir que son 1000 visites des de desembre)