dimecres, 9 de juny del 2010

Resultats

Be, primer que res, perdoneu el retràs, però es que he estat molt liat ultimment amb els examens i tot això. Però ja estem aci, i com vaig prometre, aci teniu els dos noms triats per a ser el proxim titol del bloc:

IRREVERENT
REBEL AMB CAUSA
(felicitacions a David, ja que els dos noms son seus!)

Ara tot queda en les vostres mans, benvolguts lectors/es. Vosaltres elegireu el pròxim nom del bloc, i teniu exactament un mes per a fer-ho. des d'avuí fins al 9 de juliol, a la columna de la dreta podreu votar el vostre favorit.

Despres d'això... molta feina per fer! Ja podem adelantar-vos que durant una llarga temporadeta aquest estiu, el bloc romandrà tancat, ja que anem a fer prous canvis. Apart del titol, tornarà a canviar la imatge, amés replantejarem totalment la utilitat del bloc, i moltes més coses que ja anirem dient poquet a poquet.

Moltes gràcies a tots, i no feu trampes a l'hora de votar!!!!

3 comentaris:

David ha dit...

Hola Néstor,

Me n'alegre molt de que el teu blog torne a estar en actiu!

I enhorabona pels dos noms que has triat, m'agraden molt els dos, encara que ja he votat l'opció que més m'agrada.

(Ens veiem al Facebook si no ens trobem abans per "lo" poble)

nestor ha dit...

com t'agrada punxar...

Maria ha dit...

Si,crec que en poques paraules,hi ha no mès un detonaor,tens molta raò,en este nostre païs con es el Païs Valençià,torna amb tota virulensia la censura i restringiò,ja que la majoría de la nostra gent no sap ni està ben informada de tot el que pasa.Sense anyunarmos molt,no mès hi ha que vore el que pasà sobre el deribo del Cabanyal.Crec que hi ahurà que treballar molt,per recomprondre la nostra terra.