dilluns, 8 de febrer del 2010

Per que serà?

Fa uns dies va eixir a la llum un cas de corrupció urbanistica a Montroi. Voleu saber quina va ser la meva reacció al escoltar-ho a les notícies? Ninguna. Simplement vaig seguir fent el que estava fent. Per una part, els que hem anat moltes vegades a Montroi (i als pobles d'al voltant, que estàn igual), ja ens ho esperavem, i, amés amés, del pp ja no em sorpren res.
Al pensar en tot açó, em ve a la memoria una cançó quue deia: "por que será??"




el cas es que, amb motiu d'aixó, el diari "El País" va escriure un petit reportatge prou interesant. Aci podeu llegir-lo, però no inclou la imatge que venia en l'edició escrita, i es una pena, ja que era un mapa del País Valencià amb tots els escàndols de corrupció que ha hagut.
(quan dic escàndols vull dir que s'ha imputat o empressonat a algun alt carrec, per això no esta Catarroja)
el cas es que, escàndols hi han de tots els colors, i amb això vull dir que no sols hi han del PP, també del PSPV-PSOE, del BLOC...


doncs aixó: per que serà???

4 comentaris:

David ha dit...

Hola Néstor,

Enhorabona per l'entrada, està molt ben escrita, com sempre.

Però he dir que no estic d'acord amb la manera d'enfocar la notícia.

No crec que siga just ficar a tots els partits en el mateix sac. No dic que no n'hi hasquen casos de corrupció a tots els partits polítics, però no la mateixa quantitat ni d'una manera tan generalitzada com dins del PP.

Respecte a un dels partits que esmentes, el Bloc, dels més de 300 regidors que té al País Valencià, jo no conec cap d'ells que estiga imputat en cap cas de corrupció (no dic que no n'hi hasca ningú, però per descomptat no és la mateixa situació que la del PP, on la corrupció és molt mé generalitzada) Jo no dispose de l'edició escrita del diari El Pais on dius que apareix eixa imatge dels casos de corrupció al País Valencià, però estic segur de que els casos de corrupció de polítics del Bloc no són tants com els del PP i PSOE, per això no me pareix que siga just ficar tots els partits i polítics dins del mateix sac.

Argument que per una altra banda és el que defensen els polítics corruptes i els que els recolze, diuen: "com tots els polítics són igals, no importa a qui votem, si de totes maneres els altres farien igual o pitjor" i amb eixe argument, la immensa majoria de la gent continua votant al PP.

No, no tots els polítics són iguals, n'hi han alguns que furten i altres que no.

nestor ha dit...

david, jo soc conscient de que es així, i, de fet, de els 18 casos que hi ha, sols hi ha un del bloc, i quatre o cinc del PSPV, sols dic que tots, en major o menor mesura, furten.

David ha dit...

Tal i com ho havies explicat senblava que estaves d'acord amb la tesi de que té igual votar al PP que al Bloc, ja que com tots furten.

Com si fora lo mateix votar a Jesús Monzó que a Chirivella...

Sincerament pense que no és lo mateix, n'hi ha una diferència molt gran.

De la mateixa manera que no és lo mateix votar a Rosa Pérez que a Maria Angeles López.

No és lo mateix, són persones molt diferents i eixes diferències se noten en les seues actuacions polítiques.

Alguns estan en política per a omplir-se les butxaques i viure del "cuento" i altres per a dur a terme un programa electoral amb unes determinades idees.

No és lo mateix, no tots els polítics són iguals i això s'ha de dir perque a molts els agradaria ficar a tots els polítics en el mateix sac i dir: "Té igual a qui votem, com de totes maneres van a furtar igual..."

Eixe és el principal argument dels qui voten al PP.

TACATA ha dit...

TAC FRANCISCO CHIRIVELLA GRACIES AL PP-UV-HARBI I ROSA PEREZ (EUPV) ESTOS DOS ULTIMS PODIEN AGAFAR-SE DE LA MANETA I ANARSE'N A PASSETJAR... O MES LLUNY...
QUIN TALL DE PERSONATGES!