diumenge, 27 de desembre del 2009

Fins a on, segon acte



No tenia previst fer una segona part de l'anterior post, però, es que, avuí, llegint el diari "EL PAIS", he quedat sorpres al llegir aquesta noticia, aixi que crec necesari tornar a llençar la pregunta: fins a on, senyor meu??????
Resulta que el motiu pel que la generalitat es va resistir al anteriors projectes d'emplaçament del IKEA en pobles com alfafar, governats pel PSOE es que volien traure interes.
Si, senyors i senyores, ja coneixiem el fet de que el PP treia interes de tot el que feia, pero (almenys jo) no esperavem que la cosa fora tan gran.
Resulta que en Alfafar, la gran majoria del projecte estava fet, i ja s'havien estudiat solucions per a no congestionar el ja congestionat trafic de la zona, en canvi, en Paterna no hi ha res fet, ni tan sols el polígon industrial dels voltants, i, amés, el by-pass i la pista d'Ademús augmentarien encara més el transit, però be, com els terrenys son de Maria Miguela Carpi, intima amiga de Rita la cantaora, no passa res.

vista la jugada, crec que em vaig a vendre al PP, i muntaré una empresa, que, pareix ser que serà mes fàcil triomfar en el mon empresarial, ja que, aquesta gent, treu interessos fins i tot de plantar un arbre (o una palmera...)

4 comentaris:

nestor ha dit...

ah, per cert, es possible que en qualsevol moment la senyora Gonzàlez Sinde ens desmunte el xiringuito, ja que tenim un cercador de descarregues, per que ací creiem en que la cultura està per a compartir-la (si, açò va expressament dirigit a dos blocs "cuyo nombre no quiero acordarme"), així que potser aquesta siga la meva ultima ultima oportunitat per dir-vos adéu.

P.D.: si voleu compartir cultura, punxeu en la imatge de dalt del cercador.

David ha dit...

No sé si algú encara es pensava que les decisions dels polítics del PP tenien en compte els interessos de la societat en general, el bé comu com se sol dir, o més bé quan prenen decisions etan pensant en com poden traure profit ells i els seus amics.
Per si algú encara no ho tenia clar, totes este notícies venen a descobrir la veritat que els polítics del PP només pensen en omplir-se les butxaques i que no tenen en compte el interès de la societat o fer un projecte que siga més lògic, econòmic, etc.

Prompte faré una entrada al meu blog parlant d'estos temes.

Au cacau,
David

Anònim ha dit...

No tienen vergüenza ni la conocen

Jesús Monzó ha dit...

Per desgràcia moltes vegades els projectes no es fan en els llocs on més interessen, hi ha factors que determinen certes decisions i això és així en política i en altres camps de la vida...

Endavant Nestor!