dilluns, 13 d’octubre del 2008

el decaleg contra el nou mil·lenni

con vaig dir al post anterior, ara us explicarè les raons per les quals jo estic en contra del nou mil·lenni. si es pasa per aci algù de salvem catarroja, s'en adonarà que son quasi les mateixes que hi han al seu manifest, i es que, compartixc la seva opinió. allà van:
  1. es una PROPOSTA inposada des de fora del poble, i ames, Catarroja no te aquesta nessesitat d'habitatges.
  2. el poble no té suficients serveis publics (escoles, ambulatori, policia, etc). aquestes deficiencies s'incrementaràn quan comence a viure-hi gent.
  3. la Confederació Hidrografica del Xuquer (CHJ, d'aci en avant) ja ha avisat de que no hi ha prou aigua per a abastir a eixa quantitat de gent, i s'incrementaria la quantitat d'energia, fet que faria que es contaminara mès (recordem que mes de la mitat d'energia de la que ens abastim provè de l'energia nuclear, i de la crema de petroli i carbó, es a dir, energies NO renovables.)
  4. el corredor nord es quedarà curt i generarà retencions que repercutiran en el accesos al poble.
  5. el projecte contempla la creació d'un centre comercial que acabarà amb el petit comerç al poble, quan, a més a més, estem envoltats de centres comercials.
  6. el projectecrearà una divisió del poble en dos: una Catarroja nova i una vella, una rica i una pobra. imiagines quina serà la pobra?
  7. amb 40.000 habitants mes es triplicaran els residus i les aigues residuals, i no i ha cap solucio per a tractar-les o depurar-les. serà el que li falta a l'Albufera per a morir?
  8. Catarroja pasarà de ser un poble amb personalitat, identitat i tradició a ser un apendix de València. Una ciutat dormitori, despersonalitzada.
  9. les 1.200 fanegades (1.000.000 metres quadrats) que desapareixeran son un pulmò verd per al poble. uns camps on, els xiquets de Vil·la Carme encara juguen a guerres. on jugaran ara? l'alcalde lis prestarà la seva casa per a que juguen alli?
  10. al poble, les edificacions no superen les 5 altures, mentre que el PAI te plaificades torres fins a 25 altures. amès, la zon on s'ubica s un canal aeri d'emergencies, es a dir, si hi ha algun incendi, els hidroavions pasen per alli per a caarregar aigua. no pareix molt segur, no?

No et pareixen prou raons? tens mes? no tels calle, dis-los!: la.opinio@hotmail.com