dimarts, 20 d’octubre del 2009

"amiguitos del alma, yo tambien os quiero un huevo"

be, perdoneu pero no he pogut escriure fins ara, i ho faig amb un assumpte del que molts blocs ja han parlat: si, estic referint-me a la visita de camps a catarroja.
be, doncs, com segur ja sabreu, en aquesta visita-paripe de camps, va descobrir una plaqueta en la que posaba el mateix de sempre... però fora l'esperava Salvem Catarroja recolzada també per multiples veins, preparats per a fer sentir la seva veu, i encara que camps no la va sentir (el molt cab--- va vindre mitja hora abans, i va eixir per la porta de darrere) si ho van fer l'alcalde i els politics de catarroja, amès, la premsa es va fer rersò de la protesta (vam sortir en la sexta, tele5, levante TV, i en el levante, així que, en valoració, va estar prou be.

aci teniu el resum de la jornada:



altre tema a comentar tambe es la concentració de salvem catarroja enfront de la generalitat el divendres. tambe va estar prou be. vam dur l'auca i molts panells informatius sobre l'estat de l'horta, i la murga va estar genial, com sempre.

1 comentari:

David ha dit...

Enhorabona per l'entrada i per les accions de protesta de Salvem. vull escriure una entrada al meu blog parlant sobre la manifestació del divendres setmana i sobre la protesta durant la inauguració de l'auditori.